Kuva Village Resort
Kuva Village Resort
Kuva Village Resort
Kuva Village Resort
Kuva Village Resort

Osoite: 288 Hastings River Drive, Port Macquarie, NSW, 2444, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villageresort.com.au

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrasi Village Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Village Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Village Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesukone (kaikki yksiköt), pesula (kaikki yksiköt), kylpylä (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu
Lomakeskus
Kuntosali, Vammaiset, Järvi, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (3.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Live-viihde (3.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia) 2.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia),
Lentokenttä
Port Macquarie - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotikokemuksesta kotona Village Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Village Resort, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Village Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Village Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Village Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Village Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Village Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Village Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.