Kuva Loon Mountainin kylästä
Kuva Loon Mountainin kylästä
Kuva Loon Mountainin kylästä
Kuva Loon Mountainin kylästä
Kuva Loon Mountainin kylästä

Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä, jotka myydään ja vuokrataan Loon Mountain Condosin kylässä? Soita myyntitiimiimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Loon-vuoren kylä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Loon-vuoren tilat

Yksikkötyöt
Kokolattiamatto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, konferenssitilat, kuntosali, Pelihuone, terveysklubi, pesula, leikkikenttä, sauna, uima-allas (sisä / ulkona), tennis, poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (8.0 miles), Veneily (8.0 miles), Hiihto (lähistöllä), Laskettelu (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (8.0 miles), Ratsastus (lähistöllä), Järvi (8.0 miles), Lääketieteellinen Palvelut (2.0 mailia), Ravintola (1.0 mailia), Ostosalue (3.0 mailia),
Lentokenttä
Manchester - (90 mailia - 144 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Nauti kotikokemuksesta Village of Loon Mountainissa

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Loon-vuoren kylän kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Loon Mountainin kylä ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Village of Loon Mountainin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Loon Mountainin kylässä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Village of Loon Mountain -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Village Loon Mountainin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Loon Mountainin kylän käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.