Kuva Villas Plaza Las Glorias
Kuva Villas Plaza Las Glorias
Kuva Villas Plaza Las Glorias
Kuva Villas Plaza Las Glorias
Kuva Villas Plaza Las Glorias

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villa Vallarta by Canto del Sol? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas Plaza Las Glorias kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas Plaza Las Glorias Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Handicap-yksikkö, Terveyskeskus, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Ostoskeskus, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Veneily (lähistöllä), Lastenhoito (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa Lähellä), Tennis (Läheiset),
Lentokenttä
Puerto Vallarta International - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Villas Plaza Las Gloriasissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villas Plaza Las Glorias, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas Plaza Las Glorias ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villas Plaza Las Gloriasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villas Plaza Las Gloriasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas Plaza Las Glorias -asunnon myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Villas Plaza Las Gloriasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villas Plaza Las Glorias -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.