Kuva Villa Piren Puerto Madryn
Kuva Villa Piren Puerto Madryn
Kuva Villa Piren Puerto Madryn
Kuva Villa Piren Puerto Madryn
Kuva Villa Piren Puerto Madryn

Osoite: Avenida Roca Numero 439, Puerto Madryn, CHBT, 9120, ARGENTINA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.piren.com., ar

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villa Piren Puerto Madryn? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Piren Puerto Madryn kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Piren Puerto Madryn Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, veneily, ruokakauppa, pesula, hissi, sukellus, snackbaari, vesihiihto, surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
El Tehuelche - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Villa Piren Puerto Madrynin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villa Piren Puerto Madryn, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa Piren Puerto Madryn ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investointeja Villa Piren Puerto Madryn miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Piren Puerto Madrynissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Piren Puerto Madryn -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Villa Piren Puerto Madrynin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villa Piren Puerto Madryn voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.