Kuva Vigilia Parkista
Kuva Vigilia Parkista
Kuva Vigilia Parkista
Kuva Vigilia Parkista
Kuva Vigilia Parkista

Osoite: Carretera Puerto Santiago 58, Puerto de Santiago
Santiago del Teide
Tenerife, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Vigilia Parkin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Espanja saattaa tuntua ilmeiseltä vaihtoehdolta ulkomaiselle lomalle, mutta se on suosittu lomailijoiden keskuudessa syystä. Asettaminen, ruoka, paikallisten ystävällisyys: nämä ovat kaikki elementtejä, jotka antavat parhaan vaihtoehdon lomallesi.

A osa-aikaisen Tenerife ei koskaan tunne työtä, koska se on ainutlaatuinen ylellisyyttä, joka sattuu olemaan tarpeeksi lähellä kotiin lyhyille matkoille, mutta Vigilia Park todella tukahduttaa kilpailun. Vigilia Parkin täysin varustetuissa keittotiloissa kukkulalla ja vain muutaman minuutin päässä merestä voit valmistaa kevyitä aterioita, juuri sitä, mitä haluatte, kun lohdutat Espanjan tulivuoren saaren lauhkeassa ilmastossa.

Kuva tämä: istut parvekkeella, kehystetty viileä valkoiset seinät, siemaillen juoma, joka on tippuu kondensaatiolla. Lämpötila on lämmin, mutta ei liian kuuma, aurinko toivottaa sijaan sietämätöntä. Näkymä on sinistä sinistä, merta ja taivasta, ei pilvi, joka heikentää vaikutusta, ainoa muu väri, joka heiluttaa kämmentänne ääreishermostasi. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ajattelevat, että tämä on täydellinen tapa viettää arvokasta aikaa.

Vigilia Park -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Ruokakauppa, Pesula, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Lähellä olevat veneet, Kasinot (17.0 mailia), Lastenhoito (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (23.0 mailia) Tennis (lähellä), Vesihiihto (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Reina Sofia - (27 mailia - 43 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Ostaminen Vigilia Park aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Vigilia Park ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Vigilia Parkin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Vigilia Parkissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Vigilia Park -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Vigilia Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Vigilia Parkin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.