Kuva Victor Village Residence Club
Kuva Victor Village Residence Club
Kuva Victor Village Residence Club
Kuva Victor Village Residence Club
Kuva Victor Village Residence Club

Osoite: Localita Fontanelle, Marina Di Ugento, (LE) ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.victorservice.com/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Victor Village Residence Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Victor Village Lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Victor Village Residence Club Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kuntosali, Päivittäistavarakauppa, Live-viihde, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä),
Lentokenttä
Brindisi - (71 mailia - 114 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Victor Village Residence Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Victor Village Residence Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Victor Village Residence Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Victor Village Residence Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Victor Village Residence Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Victor Village Residence Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä aikaosuuksia Victor Village Residence Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Victor Village Residence Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.