Kuva Umhlanga Cabanasista
Kuva Umhlanga Cabanasista
Kuva Umhlanga Cabanasista
Kuva Umhlanga Cabanasista
Kuva Umhlanga Cabanasista

Osoite: 91 Lagoon Drive, PL 489, Umhlanga Rocks, 4320, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.umhlangacabanas.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Umhlanga Cabanas? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Umhlanga Cabanas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Umhlanga Cabanas Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Kuntosali, Pesula, Sauna, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset), Live-viihde (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia ), Squash (lähellä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
14: 00 Torstai, perjantai, lauantai

Nauti kodista kokemuksesta Umhlanga Cabanasissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Umhlanga Cabanas, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Umhlanga Cabanas ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Umhlanga Cabanasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Umhlanga Cabanasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Umhlanga Cabanas -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuuksia Umhlanga Cabanasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Umhlanga Cabanasia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.