Kuva Trescosta
Kuva Trescosta
Kuva Trescosta
Kuva Trescosta
Kuva Trescosta

Osoite: Tresco Estate, Scillyn saari, Cornwall, Englanti, TR24 0QQ
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tresco.co.uk

Kiinnostaako vuokra-asunto Tresco? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Tresco tarjoaa melkein lämmin Golfvirran ilmasto, jossa on lähes 4 mailia suojaisia ​​lahtia, hopeahiekkaa, luolia, subtrooppisia kasveja ja pilalla linnoja. Muunnetut aikakauden mökit sijaitsevat rannalla ja maaseudulla. Kaikki osa-aikaisen Yksiköissä on täydellinen keittiö ja joissain on takat.

Saari on 30 mailin päässä Land's Endistä, jossa delfiinejä ja hylkeitä usein huijataan leikkimässä merellä. Autot ovat kiellettyjä tällä yksinomaisella subtrooppisella saarella, ja väkijoukkoja on vähän. Voit rentoutua ja ladata vain lintujen laulua.

Trescon palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Kalastus, Pesula, Sauna, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteelliset palvelut (1.0 miles), Ravintola (lähistöllä),
Lentokenttä
Penzance - ((31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, maanantai, tiistai, keskiviikko

Trescon aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Tresco ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Trescon kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Trescossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Trescon kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Trescon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Trescon käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.