Kuva The Villas at Fairway
Kuva The Villas at Fairway
Kuva The Villas at Fairway
Kuva The Villas at Fairway
Kuva The Villas at Fairway

Osoite: Reitti 209, Bushkill, PA, 18324, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.treetopsvillas.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villas at Fairway? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas at Fairway kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Huvilat Fairway-palveluissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt) / Kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
(Sisä / ulkouima-allas), Tennis ( Varustukset saatavilla), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Laskettelu (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen asema (8.0 mailia)
Lentokenttä
Allentown - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotona The Villas at Fairway

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Villas at Fairway, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas Fairway ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit The Villas at Fairway -kohteessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Villas at Fairway

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Villas at Fairway -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio top kanavat plus online-mainonta pyrkimyksiä myydä aikaosuus kanssa Villas at Fairway.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villas at Fairway voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.