Kuva The Villas at Banyan Bay
Kuva The Villas at Banyan Bay
Kuva The Villas at Banyan Bay
Kuva The Villas at Banyan Bay
Kuva The Villas at Banyan Bay

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.banyanbay.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Villas at Banyan Bay? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Huvilat Banyan Bayssä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Huvilat Banyan Bay Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo (Laitavara), Ranta, Veneily (Varusteluvälineet), Lastenhoito (varusteet), Lastenallas, Kalastus (Varusteluvälineet), Pesula (varusteet), Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Vesihiihto (Varusteluvälineet), Surffaus (käytettävissä olevat varusteet),
Lähellä olevat palvelut
Kasino (2.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Harjoitteluvälineet (3.0 mailia), Golf (8.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaamo (2.0 mailia) , Shopping Area (2.0 mailia), Tennis (2.0 mailia),
Lentokenttä
Belize International - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Banyan Bayn huvilasta kotiin kokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Banyan Bayn huvilat, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas Banyan Bayssä ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas at Banyan Bay miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Banyan Bayn huviloissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Banyan Bayn kiinteistöjen myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Banyan Bayn huvilalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Banyan Bayn huvipuistoja voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.