Kuva The Village at Palmetto Dunes
Kuva The Village at Palmetto Dunes
Kuva The Village at Palmetto Dunes
Kuva The Village at Palmetto Dunes
Kuva The Village at Palmetto Dunes

Osoite: 10 Trent Jones Lane, Hilton Head Island, SC, 29938, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hiltonheadusa.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Village at Palmetto Dunes? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Village at Palmetto Dunes kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kylä Palmetto Dunes -tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen/minikeittiö/täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone/kuivausrumpu (jotkut yksiköt) ,
Lomakeskus
Pesula, leikkikenttäalue, uima-allas, poreallas/poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), ranta (lähellä), lastenhoito (lähellä), kalastus (lähellä), golf (lähellä), ruokakauppa (1.0 mailia), kampaamo (1.0 mailia), kuntokeskus (lähellä), ratsastus ( 1.0 mailia), Live Entertainment (1.0 mailia), terveyspalvelut (1.0 mailia), racquetball (1.0 mailia), ravintola (lähellä), ostosalue (1.0 mailia), välipalabaari (1.0 mailia), kylpylä (1.0 mailia), tennis (Lähellä), Purjelautailu (1.0 mailia),
Lentokenttä
Savannah / Hilton Head International - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Village at Palmetto Dunesissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten The Village at Palmetto Dunes, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Village Palmetto Dunesissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Palmetto Dunesin kylään, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Palmetto Dunesin kylässä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Village at Palmetto Dunes -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Village of Palmetto Dunesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Palmetto Dunesin kylässä voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.