Kuva The Village Holiday Club
Kuva The Village Holiday Club
Kuva The Village Holiday Club
Kuva The Village Holiday Club
Kuva The Village Holiday Club

Osoite: Koutouloufari Village Holiday Club, Alexi Minoti 4, Koutouloufari, Nomos Irakliou, 70014 Kreeta, Kreikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.koutouloufarivillage.gr

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Village Holiday Clubissa


Löytyi Kreetan saarella vuonna 2007 Kreikka. Tämä ihastuttava RCI Gold Crown -ravintola löytyy oliivilehtojen keskuudessa upeilla merinäkymillä. Village Holiday Club sijaitsee perinteisessä Kreetan kylässä Koutouloufari. Matkailu ja vapaa-aika Usko Koutouloufarito suosittu kylä keskuudessa turistit, joilla on monia rantoja nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä. Koutoufariilla on perinteinen tunnelma, ja se tunnetaan kapeista päällystetyistä katuistaan ​​ja perinteisistä kiveistä, joissa on kaarevat oviaukot ja rypäleen viiniköynnöksen kattavat pihat.

Village Holiday Club väittää tarjoavan aidon kreetalaisen kokemuksen vieraille ja osa-aikaisen Omistajat samalla tavalla kehittymässä pysyvät kunnossa ympärillä on rakennettu kreetalaista arkkitehtuuria. Lomakeskuksen asunto on rakennettu klusteroituihin pienten talojen ryhmiin muistuttamaan asuinalueita. Village Holiday Club on jopa mennyt ponnistuksiin palauttaa kivi taloja paikan päällä ja on sisällytetty keinona.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan osa-aikaisen Village Holiday Clubissa on majoitus, joka kuuluu täysin kalustettuihin makuuhuoneisiin ja studiohuoneistoihin sekä perinteisiin taloihin, joista on näkymät puutarhaan, uima-altaalle ja merelle. Tarjolla oleva majoitus tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa kuuden hengen majoitukseen ja tarjoaa laajan valikoiman mukavuuksia, kuten yksilöllisesti säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja, satelliitti-tv, DVD-soitin, suoravalintapuhelin ja täysin varusteltu keittiö tai keittokomero muun muassa. Täydelliset tiedot majoitus löytyy tätä.

Village Holiday Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähistöllä), Pesula (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Laitesukellus (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet), Vesiurheilu
Lentokenttä
Iraklion - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Ostaminen Village Holiday Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Village Holiday Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Village Holiday Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Village Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Village Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia The Village Holiday Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä The Village Holiday Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.