Kuva The Village at Breckenridge
Kuva The Village at Breckenridge
Kuva The Village at Breckenridge
Kuva The Village at Breckenridge
Kuva The Village at Breckenridge

Osoite: 535 S. Park, PL 8329
Breckenridge, CO, 80424, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villageatbreckenridge.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Village at Breckenridge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Village Breckenridissä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Village at Breckenridgein palveluihin

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Maastohiihto (käytettävissä olevat varusteet), Laskettelu (käytettävissä olevat varusteet), Kuntolaitteet, Kalastus (varusteet), Pelihuone, Vammaiset, Terveysklubi, Pesula, Hissi, , Hiihtokoulu, Kylpylä, Uima-allas (sisä / ulkoilu),
Lähellä olevat palvelut
(10.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Järvi (10.0 mailia)
Lentokenttä
Denver International - (105 mailia - 168 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksen kotona Breckenridhin kylästä

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Breckenridhin kylässä, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Village Breckenridge ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Breckenridhin kylään, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin The Village at Breckenridge

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus kylän myymisestä Breckenridge-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöä Breckenridhin kylässä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Breckenridin kylässä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin, joita hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.