Kuva Tall Trees, Munnar
Kuva Tall Trees, Munnar
Kuva Tall Trees, Munnar
Kuva Tall Trees, Munnar
Kuva Tall Trees, Munnar

Osoite: PO Box 40, Bison Valley Road
Munnar, 12, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: WWW.THETALLTREESMUNNAR.COM

Kiinnostaako kohteet myytäväksi ja vuokriksi Tallennetuista puista, Munnarista? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Tall Trees, Munnar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Tall Trees, Munnar Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pelihuone, Pesula, Leikkialue, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (Läheiset),
Lentokenttä
Cochin - (81 mailia - 130 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotona The Tall Trees, Munnar

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Tall Trees, Munnar, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Tall Trees, Munnar ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Tall Trees, Munnar, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Tallinnan Puut, Munnar

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Munnarin kiinteistön The Tall Trees myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Tallinnan Munnarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Tallit Puut, Munnar voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.