Kuva St Georges Club
Kuva St Georges Club
Kuva St Georges Club
Kuva St Georges Club
Kuva St Georges Club

Osoite: Rose Hill, PL GE 92, St. George, Bermuda,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.stgeorgesclub.bm

Kiinnostaako St.George's Clubissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Bermuda saattaa olla pahamaineinen pelästyneelle kolmiolleen, mutta tiedämme, että St George's Clubissa ei ole muuta kuin onnea. Tämä osa-aikaisen lomakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla St George'ssa, joka on saaren matkailupääkaupunki.

Hotellista on upeita ravintoloita vain hetken päässä lomakeskuksesta, mutta Griffin's Bistro- ja Blackbeard's Hideout -ruokaa tarjoavat ruoat, jotka tarjoavat paikallisten ja kansainvälisten ruokien yhdistämisen, on erittäin kiitettävää. Iltaisin, kun kevyt ateria on toivottava, on mahdollista piilottaa jotain vastaamaan himoon mökin keittiössä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat, että se on mahdollista tehdä ja istua parvekkeella tai patio ja katsella mieltä.

Kauniit rannat ovat Bermudan pelin nimi ja St George's Club on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä monista niistä. Achilles'n lahti, St. Catherine's Beach ja Tupakka Bay ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja uimiseen tai snorklaukseen, jossa voi nähdä värikkäitä trooppisia kaloja. Sieltä on myös kuljetus hotellista näihin rantoihin; ihanteellinen liikuntarajoitteisille tai jotka haluavat vain säästää energiaansa lämpöön. Rakastamme tätä keinona ja me tiedämme sinä myös!

St Georges Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Golf, Päivittäistavarakauppa, Terveyskeskus, Pesula, Hissi, Ravintola, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (10.0 mailia), Live-viihde (1.0 mailia) (Läheiset), Kylpylä (1.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
Bermuda - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaa St Georges Clubin aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa St Georges Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen St Georges Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti St Georges Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus St Georges Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia St Georges Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä St Georges Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.