Kuva yrityksestä The Silk Road Dunhuang Hotel
Kuva yrityksestä The Silk Road Dunhuang Hotel
Kuva yrityksestä The Silk Road Dunhuang Hotel
Kuva yrityksestä The Silk Road Dunhuang Hotel
Kuva yrityksestä The Silk Road Dunhuang Hotel

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dunhuangshanzhuang.com

Oletko kiinnostunut Silk Road Dunhuang -hotellin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Silk Road Dunhuang -hotelli kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Silk Road Dunhuang -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (jotkut yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Konferenssitilat, Harjoitusvarusteet, Pelihuone, Ruokakauppa, Kampaaja, Terveysklubi, Pesula, Hissi, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ratsastus (lähistöllä), järvi (lähistöllä), terveyspalvelut (3.0 mailia), ostosalue (3.0 miles),
Lentokenttä
Dunhuang - (8 kilometriä - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

The Silk Road Dunhuang -hotellissa voit nauttia kodin kokemuksesta

Kun ostat aikaosakkeita esimerkiksi Silk Road Dunhuang -hotellissa, sinulle taataan vuosittain poissaolo. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Silk Road Dunhuang Hotel ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Silk Road Dunhuang -hotellissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Silk Road Dunhuang -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Silk Road Dunhuang Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita The Silk Road Dunhuang -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Silk Roadin käyttäminen Dunhuang-hotelli voi olla turvallinen, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.