Kuva yrityksestä The Sands Resort Hampton Beachillä
Kuva yrityksestä The Sands Resort Hampton Beachillä
Kuva yrityksestä The Sands Resort Hampton Beachillä
Kuva yrityksestä The Sands Resort Hampton Beachillä
Kuva yrityksestä The Sands Resort Hampton Beachillä

Osoite: 32 Ashworth Ave., Hampton Beach, NH, 3842, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sandsresort.com

Kiinnostaako The Sands Resort at Hampton Beachin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sands Resort Hampton Beachillä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sands Resort Hampton Beach Facilitiesissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Hissi, Sauna, Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähellä), veneily (1.0 mailia), kalastus (1.0 mailia), golf (3.0 mailia), ruokakauppa (lähellä), kuntokeskus (lähellä), pesula (lähellä), elävää viihdettä (lähellä), terveyspalvelut (2.0) mailia), ravintola (lähellä), ostosalue (2.0 mailia), välipalabaari (lähellä), purjelautailua (lähellä),
Lentokenttä
Boston, MA - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Sands Resortissa Hampton Beachillä

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten The Sands Resort at Hampton Beach, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Sands Resort Hampton Beachiltä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Sands Resortiin Hampton Beachillä, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Sands Resortissa Hampton Beachillä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Sands Resortin Hampton Beachin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia The Sands Resortin kanssa Hampton Beachillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Sands Resortin käyttäminen Hampton Beachillä voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.