Kuva yrityksestä The Sandcastle at Birch Bay
Kuva yrityksestä The Sandcastle at Birch Bay
Kuva yrityksestä The Sandcastle at Birch Bay
Kuva yrityksestä The Sandcastle at Birch Bay
Kuva yrityksestä The Sandcastle at Birch Bay

Osoite: 7866 Birch Bay Drive, Blaine, WA, 98230, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sandcastleatbirchbay.com

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä, jotka myydään ja vuokrataan Birch-lahden Sandcastlessa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Birchinlahden Sandcastle kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Birch Bayn tiloissa sijaitseva Sandcastle

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Veneily (10.0 mailia), Hiihto (15.0 mailia), Laskettelu (75.0 mailia), Kalastus (75.0 mailia), Golf (10.0 miles), Ruokakauppa (lähistöllä) \ t , Kampaaja (10.0 miles), Ratsastus (10.0 mailia), Järvi (15.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (25.0 mailia), Leikkikenttäalue (20.0 mailia), Ostosalue (2.0 miles), Hiihtokoulu ( 20.0 mailia), Tennis (75.0 miles), tuulen purjelautailu (10.0 miles),
Lentokenttä
Seatacin kansainvälinen lentokenttä - (120 kilometriä - 193 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Birchinlahden Sandcastle-hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia Birch Bayn Sandcastlen kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sandcastle Birch-lahdella ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Birch Bayn Sandcastlen kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Birch Bayn Sandcastlessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sandcastlen myymisestä Birch Bayn kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita The Sandcastlen kanssa Birch-lahdella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Birch Bayn Sandcastlen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.