Kuva The Royal Harbour Resortista
Kuva The Royal Harbour Resortista
Kuva The Royal Harbour Resortista
Kuva The Royal Harbour Resortista
Kuva The Royal Harbour Resortista
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalharbourresort.com

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokraamisesta Royal Harbour Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Royal Harbour Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Royal Harbour Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily, Harjoituslaitteet, Kalastus, Terveysklubi, Järvi, Pesula, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa), Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (1.0 miles), Ranta (lähistöllä), Lastenhoito (lähistöllä), Hiihto (lähistöllä), Laskettelu (2.0 mailia), Golf (5.0 miles), Ruokakauppa (1.0 miles), Ratsastus (5.0 kilometriä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Racquetball (1.0 miles), Ravintola (lähistöllä), Sukeltaminen (5.0 miles), Ostosalue (lähistöllä), Hiihtokoulu (2.0 mailia), Snackbaari (lähistöllä), Squash (1.0 miles miles) ), Vesihiihtoa (5.0 mailia), tuulen surffausta (5.0 miles),
Lentokenttä
Toronto - (100 mailia - 160 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta Royal Harbour Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöihin, kuten Royal Harbour Resortiin, sinulle taataan vuosittain poissaolo. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Harbour Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin The Royal Harbour Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Harbour Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Royal Harbour Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Royal Harbour Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Royal Harbour Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.