Valokuva Royal Club Palm Jumeirahissa
Valokuva Royal Club Palm Jumeirahissa
Valokuva Royal Club Palm Jumeirahissa
Valokuva Royal Club Palm Jumeirahissa
Valokuva Royal Club Palm Jumeirahissa

Osoite: PO Box 53435, Dubai, UAE
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.arabianfalcon.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Royal Clubissa Palm-Jumeirahissa


Sijaitsee maailmankuulun Palm Jumeirah saaren Dubaissa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Löydät ylellinen osa-aikaisen Royal Clubilla Palm Jumeirahissa. Tämä yksinomainen keinotekoinen saari on mahtava nähdä, ja keinona ei ole eroa siitä, miten nämä viikot näyttävät lentävänsä hyllyiltä täällä Matkailu ja vapaa-aika. Jokaisessa yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistossa on oma parveke. Omistajat voivat ostaa ostajia joko itse kämmen tai hohtavan turkoosi valtameren näköistä. Majoitus Dubai tunnetaan makusta ja tyyliä, ja tämä keino ei ole erilainen, ja tilavat, avoin oleskelutilat sopii rentoutumiseen, ruokailu ja viihde. Vastaanoton henkilökunta on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa auttaakseen sinua, ja voit myös hyötyä huoneen Wi-Fi: stä, päivittäisestä siivouksesta ja ilmaisesta pysäköinnistä paikan päällä.

Lähellä oleva uima-allas ja yksityinen ranta-alue merkitsevät sitä, että sinä ja lomailijat sopivat hyvin lepo-ja rentoutumismahdollisuuksiin, ja voit myös ajaa ympäri aluetta nauttimaan näkymistä ja upeista rakennustöistä Tämä peli muuttuvassa saaressa. varten osa-aikaisen Erilainen, valitse Royal Club Palm Jumeirah.

Ostaa Royal Club Palm Jumeirahin aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Royal Club Palm Jumeirahissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Clubin Palm Jumeiran kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Clubissa Palm Jumeirahissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Clubin myymisestä Palm Jumeirah -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Royal Clubilla Palm Jumeirahissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Clubia Palm Jumeirahissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.