Kuva The Resort Country Club
Kuva The Resort Country Club
Kuva The Resort Country Club
Kuva The Resort Country Club
Kuva The Resort Country Club

Osoite: Vill. Para, alakohta. Tehsil-Tauru, Gurgaonin piiri
Gurgaon, 122105, Intia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ResortCountryClub.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Resort Country Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Resort Country Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Resort Country Club -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (jotkut yksiköt), Keittiö (jotkut yksiköt, ei mitään / osittainen), Mikroaaltouuni (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, Kokoustilat, Pelihuone, Golf, Ruokakauppa, Terveysklubi, Pesula, Leikkipaikka, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset tilat (3.0 mailia), ostoskeskus (16.0 mailia),
Lentokenttä
Delhi International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotona kotokokemuksesta The Resort Country Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kohteissa, kuten The Resort Country Club, sinulle taataan vuotuinen poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Resort Country Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Resort Country Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti The Resort Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Resort Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia The Resort Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Resort Country Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu hallinnoimalle luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.