Kuva The Resonance Clubissa State Towerissa
Kuva The Resonance Clubissa State Towerissa
Kuva The Resonance Clubissa State Towerissa
Kuva The Resonance Clubissa State Towerissa
Kuva The Resonance Clubissa State Towerissa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.rcktower.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa The Resonance Clubissa State Towerissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Resonanssi-klubi valtion tornissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Resonanssi Club valtion torniin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali (käytettävissä olevat varusteet), Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Ostoskeskus (lähellä), Squash (lähellä)
Lentokenttä
Bangkok International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta kotona The Resonance Clubissa State Towerissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten The Resonance Clubissa State Towerissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Resonance Club valtion torniin ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Resonance Clubin kanssa State Towerissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin The Resonance Clubissa State Towerissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Resonance Clubin myymisestä State Tower -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Resonance Clubin kanssa State Towerissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Resonance Clubia State Towerissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.