Kuva The Regency Country Club
Kuva The Regency Country Club
Kuva The Regency Country Club
Kuva The Regency Country Club
Kuva The Regency Country Club

Osoite: Urbanizacion Tinguafaya, Aguilas del Teide
Lähellä Los Cristianos
Arona, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata The Regency Country Club


Regency Country Club on paikka, jossa pääset Teneriffalla. Tämä osa-aikaisen Resort tarjoaa ylellisiä sviittejä, joista on upeat näkymät Atlantille ja La Gomeran saarelle. Tämä helmi on huippuluokan valinta niille, jotka haluavat kokea ylellisyyttä lyhyen matkan, uskomattoman espanjalaisen vieraanvaraisuuden ainutlaatuisessa ympäristössä ja rentoutumista kuin mikään muu.

Huoneistot sijaitsevat suuren vesitieteellisen uima-altaan ympärillä, missä vesi näyttää kasaantumaan mereen. Lomakeskuksessa on myös joitakin Espanjassa hienoimpia ruokia, ja niille, jotka fancy adventuring siellä on myös runsaasti valinnanvaraa vain hetkiä majoitus. Kokeile mereneläviä, koska olet niin lähellä rannikkoa. at Matkailu ja vapaa-aika aikaosuus välittäjät, me todella rakastavat keinona omat tarjoukset ja nähdä lähes mitään muuta syytä kuin uteliaisuus hypätä ilmainen kuljetus!

Pylvässängyt, dekadenttiasetukset ja todella miellyttävää henkilökuntaa Regency Country Club on eräs tapa tehdä lomasi Teneriffalla parhaimmalla tavalla, ja tiedämme, että yksi vierailu ei riitä: matkustajat palaavat tähän keinona vuosittain nauttia upeasta ilmapiiristä ja jäähdytetystä ilmapiiristä.

Regency Country Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas, Poreallas, Uima-allas, Ulkouima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Casino (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ratsastus (4.0 mailia) Vesihiihto (2.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia-Teneriffan etelä - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, maanantai

Ostaa The Regency Country Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Regency Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Regency Country Club -yhtiölle, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin The Regency Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Regency Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta The Regency Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Regency Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.