Kuva yrityksestä The Quarters at Lake George
Kuva yrityksestä The Quarters at Lake George
Kuva yrityksestä The Quarters at Lake George
Kuva yrityksestä The Quarters at Lake George
Kuva yrityksestä The Quarters at Lake George

Osoite: 3014 Lake Shore Drive, reitti 9N
Lake George, NY, 12845, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lakegeorgeresorts.com

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä, jotka myydään ja vuokrataan Lake George -hotellissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Quarterit George-järvellä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Lake George -hotellin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Harjoitusvarusteet, Kalastus, Pelihuone, Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas (sisä / ulkona), Vesihiihto, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Hiihto (3.0 mailia), Laskettelu (10.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (3.0 miles), Ravintola ( Lähistöllä), Hiihtokoulu (3.0 mailia), Tennis (10.0 mailia), Surfaus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Albany - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta The Quarters at Lake George

Kun ostat aikaosakkeita kiinteistöihin, kuten The Quarters at Lake George, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Quarters Lake George ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin The Quarters at Lake Georgeissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Quarters at Lake George

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Quarters at Lake George -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita The Quarters at Lake George -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Lake of Quarterin käyttäminen Lake Georgeissa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.