Kuva yrityksestä The Grand Bali - Nusa Dua
Kuva yrityksestä The Grand Bali - Nusa Dua
Kuva yrityksestä The Grand Bali - Nusa Dua
Kuva yrityksestä The Grand Bali - Nusa Dua
Kuva yrityksestä The Grand Bali - Nusa Dua

Osoite: 8 Jalan Nusa Dua Selatan, Nusa Dua, Bali, 80363, Indonesia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: http://www.thegrandbali.com/

Kiinnostaako The Grand Bali - Nusa Dua myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Bali - Nusa Dua kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Grand Bali - Nusa Duan tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, ei mitään / osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt), Poreallas (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Kokoustilat, Kuntosali, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Golf (lähietäisyydellä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähietäisyydessä), Ratsastus (11.0), Lääketieteellinen laitteisto Sukellus (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähistöllä), Surffaus
Lentokenttä
Ngurah Rai International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Grand Bali - Nusa Dua

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Grand Bali - Nusa Dua -hotellissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Grand Bali - Nusa Dua ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Grand Bali - Nusa Duan kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Bali - Nusa Dua

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Bali - Nusa Dua -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita The Grand Bali - Nusa Dua.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grand Bali -palvelun käyttäminen - Nusa Dua voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.