Kuva The Compass Club
Kuva The Compass Club
Kuva The Compass Club
Kuva The Compass Club
Kuva The Compass Club

Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata The Compass Clubissa


Compass Club on kelluva aikaosuusklubi, jossa on useita lomakohteita. Compass Clubin jäsenyys antaa sinun tehdä varauksen Nexus Leisure -palvelun kautta jäsenyytesi mukaiseen asuntotyyppiin ja vuodenaikaan (kuten kelluva aika kuten yllä), mutta jossakin kolmesta Kanariansaarten lomakeskuksesta - Club Tarahal, Club Tenerife ja Las Adelfas , ilman vaihtomaksua.

Jos et halua mennä johonkin näistä lomakohteista, pyydä Nexus Leisurea tekemään sinulle viikon talletuksen RCI Spacebankiin ja vaihtamaan sitten muualle RCI:n kautta.

Compass Clubin jäsenet voivat viettää lomaviikkonsa missä tahansa Nexus-lomakohteessa Kanariansaarilla, jolloin voit valita Teneriffan vehreästä pohjoisesta tai auringon paahtamasta etelästä sekä Lanzaroten arkkitehtonisista nautinnoista ja tulivuoren ihmeistä.

Compass Premier -jäsenillä on kaikki nämä valinnat ja lisäksi maailma, valikoima luksuslomakohteita viidellä eri mantereella. Saatavilla olevia lomakohteita ovat Australiassa, Itävallassa, Kanadassa, Ranskassa, Intiassa, Indonesiassa, Meksikossa, Skotlannissa, Espanjassa ja Thaimaassa, ja vaihtoehtoja lisätään jatkuvasti.

Compass Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Compass Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Compass Clubilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Compass Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Compass Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläosassa sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Compass Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Compass Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.