Kuva Berkshire merellä
Kuva Berkshire merellä
Kuva Berkshire merellä
Kuva Berkshire merellä
Kuva Berkshire merellä

Osoite: 1775 South Ocean Blvd, Delray Beach, Florida, 33483, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vriresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Berkshire on the Ocean? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Berkshire meren äärellä

Yksikkötyöt
Parveke tai patio, keittiö (koko / kaikki yksiköt), kattotuuletin
Lomakeskus
Uimaranta (Cabanaksen kanssa), uima-allas / ulkotilo (lämmitetty makeavesi), pesulapalvelut (kolikkokäyttöinen), viheriö, grillikatos, shuffleboard
Lähellä olevat palvelut
Shopping (1 Miles), Tennis (2 Miles), Golf (3 Miles), Veneily (5 Miles), Museo (5 Miles), Purjelautailu (5 Miles)
Lentokenttä
Palm Beachin kansainvälinen lentokenttä
Tarkista sisään / ulos
Lauantai 15: 00

Ostaminen Berkshire Oceanin aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Berkshire merellä ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Berkshire Ocean, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Berkshiressä Oceanilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Berkshiren myymisestä Ocean-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuudet Berkshirellä Oceanilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen Berkshire Oceanilla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.