Kuva yrityksestä Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sgivacationclub.com

Kiinnostaako Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpurin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas (laitteet saatavilla), Kokoustilat (laitteet saatavilla), Kuntoiluvälineet (laitteet saatavilla), Ruokakauppa, Kuntokeskus (laitteet saatavilla), Pesula, Hissi, Live-viihdettä, Ravintola, Uima-allas (laitteet saatavilla),
Lähellä olevat palvelut
Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ostoskeskus (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Kuala Lumpur International - (47 mailia - 75 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpurissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpuriin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpurissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpurin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpurin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.