Kuva yrityksestä SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night
Kuva yrityksestä SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night
Kuva yrityksestä SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night
Kuva yrityksestä SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night
Kuva yrityksestä SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.whitepoint.com

Kiinnostaako SVC @ Carriage Hills Resortin 5 yön myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa SVC @ Carriage Hills Resort 5 yötä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

SVC @ Carriage Hills Resort 5 yötä

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Vammaiset yksiköt (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään) Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntoiluvälineet, Kalastus, Pelihuone, Kuntokeskus, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas (sisä/ulko), Poreallas/Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(12.0 mailia), kasino (12.0 mailia), lastenhoito (12.0 mailia), ruokakauppa (20.0 mailia), kampaamo (3.0 mailia), ratsastus (3.0 mailia) (12.0 mailia), Tennis (8.0 mailia), Vesihiihto (12.0 mailia), Tuulen surffaus (3.0 mailia), Järvi (12.0 mailia)
Lentokenttä
Toronto - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta SVC @ Carriage Hills Resort 5 Nightissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa SVC @ Carriage Hills Resort 5 yötä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night -palveluun, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti SVC @ Carriage Hills Resortissa 5 yötä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta yrityksistä myydä aikaosuuksia SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night -palvelun kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia SVC @ Carriage Hills Resort 5 Night -palvelun käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.