Kuva Surfers Plaza Resort
Kuva Surfers Plaza Resort
Kuva Surfers Plaza Resort
Kuva Surfers Plaza Resort
Kuva Surfers Plaza Resort

Osoite: 70 Muistomerkki, Surfers Paradise, QLD, 4217, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Surfers Plaza Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Surfers Plaza Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Surfers Plaza Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesula (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), pyykinpesukone
Lomakeskus
Autovuokraus, Ravintola, Sauna, Spa, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Kuntosali (3.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähietäisyydellä), Leikkikenttä (lähellä), Vesiurheilu Lähistöllä),
Lentokenttä
Coolangatta - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Surfers Plaza Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Surfers Plaza Resort, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Surfers Plaza Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Surfers Plaza Resortin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Surfers Plaza Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Surfers Plaza Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Surfers Plaza Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Surfers Plaza Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.