Kuva yrityksestä Surf Mar Beach Resort
Kuva yrityksestä Surf Mar Beach Resort
Kuva yrityksestä Surf Mar Beach Resort
Kuva yrityksestä Surf Mar Beach Resort
Kuva yrityksestä Surf Mar Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Surf Mar Beach Resortin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Surf Mar Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Surf Mar Beach Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Lasten allas, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Tuulen purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (11.0 miles), Veneily (1.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (1.0 mailia), Parturi (1.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia) , Pesula (1.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (1.0 mailia), Ostosalue (7.0 mailia),
Lentokenttä
Puerto Plata International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta Surf Mar Beach Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöjen, kuten Surf Mar Beach Resortin, varrella, olet taattu joka vuosi. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Surf Mar Beach Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Surf Mar Beach Resortissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Surf Mar Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Surf Mar Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Surf Mar Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Surf Mar Beach Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.