Kuva yrityksestä Sunset View Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Sunset View Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Sunset View Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Sunset View Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Sunset View Club kirjoittanut: Diamond Resorts

Osoite: Sunset View Club, Calle San Blas, Golf de Sur, 38620, San Miguel De Abona, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Sunset-View-Club

Napsauta tätä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrattavana Sunset View Club by Diamond Resortsissa


RCI Gold Crownin luokiteltu Sunset View Club sijaitsee eteläkärjessä Tenerife Kanariansaarilla lähellä upeaa PGA-rangaistusta mestaruustason golfkenttää. Sunset View Club tarjoaa upeat näkymät Teiden vuorelle ja merelle. Lomakeskus löytyy hiekkarannoista ja ympärivuotisesta auringonpaisteesta. Lähistöllä on runsaasti ostospaikkoja, hiekkarantojen rentoutumista, erinomaista yöelämää ja runsaasti ulkoilutoimintaa, kuten uintiurheilua ja valaiden katselua.

Matkailu ja vapaa-aika Uskokaa mielenkiintoista ostaa osa-aikaisen Sunset View Clubin tulee olla tyytyväinen tämän lomakeskuksen palveluihin. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu lämmitetty ulkouima-allas, lämmitetty ulkouima-allas, lastenallas, allasbaari, snackbaari ja ravintola. Lomakeskuksessa on myös solarium ja pingispöytä, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle. Vierailla on myös salonki ja yökerho lähellä lomakeskusta.

Majoitus saatavilla osa-aikaisen Sunset View Clubin omistajilla on valikoima ilmastoituja yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman mukavuuksia. Palvelut sisältävät hiustenkuivaajan, silitysraudan, silityslaudan, taulutelevision ja äänijärjestelmän. Keittiössä on kaksi liesi, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin, joiden avulla vieraat voivat syödä. Joissakin huoneistoissa on myös terassit. Huoneistot, joilla on vammaiset henkilöt, ovat saatavilla pyynnöstä.

Sunset View Club by Diamond Resorts -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Vammaiset, Pesula, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Laitesukellus Tennis (lähistöllä), vesihiihto (6.0 mailia), tuuli Surfing (9.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Sunset View Club by Diamond Resortsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resortsin Sunset View Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin Sunset View Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Sunset View Club by Diamond Resortsissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunset View Club by Diamond Resorts -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, kun pyritään myymään aikaosuuksia Sunset View Club by Diamond Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin Sunset View Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.