Kuva yrityksestä Sunset Marina Resort And Yacht Club
Kuva yrityksestä Sunset Marina Resort And Yacht Club
Kuva yrityksestä Sunset Marina Resort And Yacht Club
Kuva yrityksestä Sunset Marina Resort And Yacht Club
Kuva yrityksestä Sunset Marina Resort And Yacht Club

Osoite: BLVD. KUKULCAN KM. 5.8 ZONA HOTELERA, CP 77500, CANCUN, Q. ROO, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: sunsetworldresorts.com/resorts/sunset-marina-resort-yacht-club/

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Sunset Marina Resort And Yacht Clubissa


Sunset Marina Resort ja Yacht Club on jalokivi keskeisellä paikalla Cancunin hotellialueen laguunin puolella. Tämä yksityinen, hiljainen, perheystävällinen osa-aikaisen Resort on täydellinen vierailijoille, jotka haluavat välttää hälinää. Aulabaarissa on elävää musiikkia, ja se on loistava paikka rentoutua ja rentoutua muutaman juoman parissa auringossa vietetyn kuuman päivän jälkeen tai vietetyn aktiivisen päivän katsellen Meksikon muinaisia ​​nähtävyyksiä tai sukellusta kimaltelevissa vesissä.

Sunset Marina Resort ja Yacht Club -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, veneily, lastenhoito, lastenallas, kalastus, kampaaja, järvi, elävää viihdettä, leikkikenttäalue, ravintola, laitesukellus, välipalabaari, kylpylä, uima-allas, vesihiihto, purjelautailu (varusteita),
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Ranta (lähellä), Golf (lähellä), Ruokakauppa (lähellä), Terveyspalvelut (lähellä), Ostosalue (lähellä), , *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Cancun International - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Sunset Marina Resortin ja Yacht Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sunset Marina Resort ja Yacht Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sunset Marina Resort And Yacht Clubiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Sunset Marina Resort And Yacht Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunset Marina Resort & Yacht Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta, kun pyritään myymään aikaosuuksia Sunset Marina Resortin ja Yacht Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sunset Marina Resortin ja Yacht Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.