Kuva Sunset Bay Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva Sunset Bay Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva Sunset Bay Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva Sunset Bay Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva Sunset Bay Club kirjoittanut: Diamond Resorts

Osoite: Calle Navarro numero 1, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Sunset Bay Clubissa, jonka Diamond Resorts tarjoaa


Kaikki on käsillä Diamond Resorts -hotellin Sunset Bay Clubissa, joka sijaitsee Playa de las Americasin ulkopuolella Tenerife, Espanja - varsinkin jos aikaosuuden omistuksessa oleva etsiminen on eräitä Kanariansaarten parhaista majoitusvaihtoehdoista. Ei vain pääset kokemaan tilavia huoneistoja ja huippuluokan tiloja, mutta myös hyödyntää suuria parvekkeita, jotta voit nauttia upeista luonnonkauniista näkymistä, jotka löytyvät vain Kanariansaarilta. Valkeat kuutioyksiköt, jotka on kierretty lomakeskuksen ympärillä, muistuttavat rannikkoa Kreikasta, kun rentoudut aurinkotuolilla joko kahdella valtavalla uima-altaalla - lämmitetyllä ja lämmittämättömällä.

Diamond Resorts -hotellin Sunset Bay Club sopii kaikenlaisiin lomiin riippumatta siitä, oletko perhe, pariskunta, ryhmä tai yksin matkustava - jokaiselle löytyy jokaiselle jotakin, joka tarjoaa perheystävällisiä rantoja ja baareja sekä vilkkaan vain kymmenen Veronicasin yöelämän. minuutin kävelymatkan päässä. Matkailu ja vapaa-aika Ovat innoissaan tarjota jälleenmyyntiin osa-aikaisen Ominaisuuksia tällä keinona, tietäen, että jos se on aurinko, meri, hiekka ja uskomattomia paikallisia ravintoloita etsit, et tule pettymään.

Sunset Bay Clubin Diamond Resorts -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Ruokakauppa, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas
Lähellä olevat palvelut
Ranta, veneily, kasino, kuntosali, kalastus, golf (3.0 mailia), kampaamo, kuntoklubi, ratsastus, live-viihde, sauna, sukellus, squash, tennis, vesihiihto, poreallas, )
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistai

Ostamalla Diamond Resortsin Sunset Bay Club -osaa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resortsin Sunset Bay Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Diamond Resortsin Sunset Bay Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Sunset Bay Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunset Bay Club by Diamond Resorts -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolähetyksissä huippukanavilla sekä verkkomainonnalla Diamond Resorts -yrityksen pyrkiessä myymään aikaosuuksia Sunset Bay Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resorts: n käyttämä Sunset Bay Club voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.