Kuva Sunraysia Resort
Kuva Sunraysia Resort
Kuva Sunraysia Resort
Kuva Sunraysia Resort
Kuva Sunraysia Resort

Osoite: Sunraysia Resort (#1179), 300 kymmenes katu, Mildura, VIC, 3500, Australia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sunraysia-resort.com.au

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Sunraysia Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sunraysia Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sunraysia Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), kylpylä (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Lastenallas, pelihuone, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, sauna, uima-allas (sisätiloissa / ulkona), tennis, poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Mildura - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Sunraysia Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Sunraysia Resort, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sunraysia Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sunraysia Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sunraysia Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunraysia Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylhäällä kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Sunraysia Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sunraysia Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.