Kuva St. James Club
Kuva St. James Club
Kuva St. James Club
Kuva St. James Club
Kuva St. James Club

Osoite: Mamora Bay, St Pauls, St Johns, Antigua ja Barbuda
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.stjamesclubantigua.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä St. James Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Tutustu karibialaiseen paratiisiin St James Clubin, Antiguan aikaosuuksien muodossa. Tämä upea all-inclusive-lomakeskus, joka sijaitsee sata hehtaarin kaakkoisella niemimaalla, on yksinomainen piilopaikka. Tunnelmaa voidaan verrata rennon ranta-klubiin, mutta standardit ja palvelut ovat täällä vain muutakin kuin rentoa. Vieraat ja omistajat voivat halutessaan vetäytyä maailmasta tai harrastaa jännittäviä vesiurheilulajeja vain yhdelle paikalliselle viihtyisyydelle.

Lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman joko huoneita, sviittejä tai huviloita. Jotkut niistä tarjoavat suoran pääsyn rannalle omilla terasseilla ja runsailla sisätiloissa. Asiakkaamme kertovat meille, että he rakastavat vierailua vuosi toisensa jälkeen nähdäkseen, mikä on uutta - keinona on maine jatkuvasta sijoittamisesta antamaan vieraille paras mahdollinen kokemus. Vedä varpaat viileisiin sinisiin vesistöihin ja hyödynnä ilmaisia ​​vesiurheilumahdollisuuksia (melonta, polkuveneily ja katamaraani purjehdus ovat kaikki tarjolla). Myös kuusi uima-allasta voi nauttia, sekä upouusi kuntokeskus, salonki ja kylpylä. He palvelevat jopa perheitä, joissa on omat lasten palvelut.

Neljä paikan päällä sijaitsevaa ravintolaa mahtuu jokaiseen makuun, rennosta mantereeseen. Vaihtoehtoisesti voit ruokailla kodikkaassa ympäristössä, jossa on täydellinen keittiö ja ruokasali terassi - täydellinen intiimeille iltaisin auringonlaskun taivaan alla. Niille, jotka haluavat lounge-tilassa, henkilökunta tuo juomia suoraan sinuun, sekoittaen ne suoraan rannalla! Jotta lomalla, joka on leikkaus yli muiden, Travel and Leisure Group timeshare välittäjät eivät voi puhua tarpeeksi St. James Club.

St. James Club -tilat

Yksikkötyöt
-
Lomakeskus
Poreallas, Uima-allas, Salonki, Kylpylä Palvelut: Hieronta, Kasvohoidot, Nail-palvelut, Vartalohoito, Lahjatavaraliike tai lehtikioski, Kuntokeskus
Lähellä olevat palvelut
-
Lentokenttä
-
Tarkista sisään / ulos
15: 00 - sunnuntai, perjantai, lauantai

Ostaminen St. James Clubin osa-aikaista omaisuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa St. James Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen St. James Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti St. James Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus St. James Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia St. James Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia St. James Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.