Kuva Sol Melia Vacation Club
Kuva Sol Melia Vacation Club
Kuva Sol Melia Vacation Club
Kuva Sol Melia Vacation Club
Kuva Sol Melia Vacation Club
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Sol Melia Vacation Clubilla


Pistepohjainen osa-aikaisen Sol Melia Vacation Club on lempeä muistutus tärkeimmistä elämän asioista. Jatkuvaa tapaamisten ja eräpäivien hyökkäystä on liian helppoa laiminlyödä itseäsi ja perhettäsi. Ei ole juurikaan aikaa nauraa ja pelata. Sol Melia Vacation Club muuttaa kaiken tämän. Vuosipisteesi ansiosta perheesi on aika ensisijainen. Joka vuosi sinulla on mahdollisuus rentoutua ja yhdistää uudelleen ja nauttia toistensa yrityksestä. Tehtäväluettelossasi on ajetaan auringonpaistetta, ilahduttaa etuja ja tutustumalla ja tutustumalla kauneimpiin ja eksoottisiin kohteisiin maailmassa.

Jäsenyytenne tarjoaa sinulle pääsyn kolmesataa viisikymmentä hotellia kolmekymmentäviidelle maalle viidellä mantereella sekä yli kolme ja puoli tuhatta liittoa lomakohteista ympäri maailmaa. Nauti ylellinen loma kerralla, mene luontoon laukaisemalla seuraavaksi ja kokeile parasta kaupunkielämää. Mikään ei voi estää sinua. Suunnittele lomasi perheesi kanssa. Ei ole mitään huolta, koska voit säästää, lainata, yhdistää, nopeuttaa tai muuntaa pisteitäsi. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ovat varmoja, että tämä on jäsenyys, jota et koskaan pahoillasi. Hyödynnä itsesi ja perheesi vähän. Ansaitset sen.

Ostaminen Sol Melia Vacation Club aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sol Melia Vacation Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sol Melia Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sol Melia Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sol Melia Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaomistus Sol Melia Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sol Melia Vacation Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.