Kuva Holiday Club Sol Amadores
Kuva Holiday Club Sol Amadores
Kuva Holiday Club Sol Amadores
Kuva Holiday Club Sol Amadores
Kuva Holiday Club Sol Amadores

Osoite: Holiday Club Sol Amadores (#8695), Calle Tenerife 11, Barranco de Amadores, Mogan, Gran Canaria, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclubresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraa Sol Amadoresissa


Holiday Club Sol Amadores sijaitsee Lounaisosassa Gran Canaria, jolla on yksi maailman mukavimmista ilmasto-olosuhteista, mikä tekee siitä erittäin suosittua. Se on upeat maisemat, näkymät ja se sijaitsee noin sadan metrin päässä upeasta rannasta ja rantakadulta. Kaikki huoneistot sijaitsevat meren ääressä, ja rantakadulla rannalla on noin neljäkymmentä ravintolaa. Puerto Rico on noin viidentoista minuutin kävelymatka ja siellä löydät yökerhoja, karaokebaareja, ravintoloita ja matkamuistomyymälöitä.

Asunnot tässä osa-aikaisen ovat tietenkin hyvin varustettuja, joissa on kaikki mukavuudet ja myös suuri parveke, olohuone ja avokeittiö. Talvella lämmitetty uima-allas on myös pienempi lastenallas sekä runsaasti aurinkotuoleja, ja siellä on myös baari, jossa tarjoillaan välipaloja. Holiday Club Sol Amadores on täysin ilmastoitu ja siinä on 24 tunnin vastaanotto.

Matkailu ja vapaa-aika onnistuvat tarjoamaan RCI Gold Crownin osa-aikaisen Tämä laatu ja sen mukavuudet tarjoavat erinomaisen määränpään niille, jotka haluavat hiljaisen kohteen, mutta lisäominaisuuksia lähellä sijaitsevista nähtävyyksistä, kuten ravintoloista, rannasta, Sol Amadoresista ja Puerto Ricosta, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet.

Holiday Club Sol Amadores Tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas Lasten uima-allas Liikuntavarusteet Sauna Hissi Autovuokraamo Pesula Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä) Vesihiihto (1.0 mailia) Purjelautailu (1.0 mailia) Sukellus (1.0 mailia) Veneily (1.0 mailia) Kalastus (lähistöllä) Golf (lähistöllä) Tennis (lähistöllä) Ratsastus (lähistöllä) Spa (lähistöllä) Kasino (11.0 km) ) Live-viihde (lähellä) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä) Ravintola (lähistöllä)
Lentokenttä
Las Palmas - 32.0 mailia / 51.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, maanantai, keskiviikko

Ostaminen Holiday Club Sol Amadoresin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Sol Amadores ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Holiday Club Sol Amadoresin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Sol Amadoresissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Sol Amadores -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Club Sol Amadoresin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Sol Amadoresia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.