Kuva yrityksestä Sindbad Aqua Hotel & SPA
Kuva yrityksestä Sindbad Aqua Hotel & SPA
Kuva yrityksestä Sindbad Aqua Hotel & SPA
Kuva yrityksestä Sindbad Aqua Hotel & SPA
Kuva yrityksestä Sindbad Aqua Hotel & SPA

Osoite: Hurghada, Punainenmeri, EGYPTI
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Sindbad Aqua Hotel & SPA: n myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sindbad Aqua Hotel & SPA kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sindbad Aqua Hotel & SPA -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Terveyskeskus, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (lähietäisyydet), Kalastus (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (1.0 mailia), Laitesukellus (lähietäisyydellä), Surffaus,
Lentokenttä
Hurghada International - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Sindbad Aqua Hotel & SPA: ssa

Kun ostat aikaosuuksia Sindbad Aqua Hotel & SPA: n kaltaisilta kohteilta, saat takuun vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti kotoa ja se tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sindbad Aqua Hotel & SPA ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sindbad Aqua Hotel & SPA: hen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Sindbad Aqua Hotel & SPA: ssa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sindbad Aqua Hotel & SPA -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, kun yritetään myydä aikaosuuksia Sindbad Aqua Hotel & SPA: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sindbad Aqua Hotel & SPA: n käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoivalle tilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.