Kuva Silver Lake Resort
Kuva Silver Lake Resort
Kuva Silver Lake Resort
Kuva Silver Lake Resort
Kuva Silver Lake Resort

Osoite: Silver Lake Resort, 7751 Black Lake Road, FL 34747, Kissimmee, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.silverlakeresort.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Silver Lake Resortissa


Onnistuin luomaan erinomaiset suhteet Silver Lake Resort tarjota kohtuuhintaisia, ylellisiä tarjouksia, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjillä on tarjolla fantastisia viikkohintoja ympäri vuoden.

- osa-aikaisen sijaitsee Orlandossa, Floridassa, joka on yksi Amerikan suosituimmista kohteista, kuuluisa Disney Worldistä ja sen teemapuistoista. Walt Disney Animal Kingdom löytyy myös vain 3 km: n päässä. Sijaitsee paikallisten nähtävyyksien sydämessä, ja sillä on kaunis aurinkoinen sää ympäri vuoden, tämä on ihanteellinen paikka mennä, jos etsit kaunista, rentouttavaa kohdetta, johon voit vetäytyä.

RCI Gold Crown -luokitettu aikaosuus tarjoaa laajan valikoiman huoneistoja ja huviloita, tarkalleen noin 468. He nukkuvat kahdesta enintään kymmeneen henkilöön, kaikki erittäin korkeatasoisesti amerikkalaistyylisillä varusteilla. Uima-altaissa, joita on kolme, on lastenallas ja aurinkoiset terassit. Palveluihin kuuluu sauna, poreallas, poreallas, klubitalo, Cabana-baari ulkona, elokuvateatteri vain muutamia mainitaksemme sekä lasten aktiviteetit.

Silver Lake Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Kuntosali, Pelihuone, Leikkikenttä, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (60.0 mailia), Veneily (8.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä), Järvi (1.0 mailia) (Läheiset), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
Orlando International - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Silver Lake Resortin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Silver Lake Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Silver Lake Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Silver Lake Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Silver Lake Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Silver Lake Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Silver Lake Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.