Kuva yrityksestä Sigma Resort Club (South Pattaya)
Kuva yrityksestä Sigma Resort Club (South Pattaya)
Kuva yrityksestä Sigma Resort Club (South Pattaya)
Kuva yrityksestä Sigma Resort Club (South Pattaya)
Kuva yrityksestä Sigma Resort Club (South Pattaya)
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sigmaresort.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Sigma Resort Clubissa (Etelä-Pattaya)? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sigma Resort Club (Etelä-Pattaya) kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sigma Resort Club (Etelä-Pattaya) mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntoilulaitteet, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Pelihuone (lähistöllä), Golf (8.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Terveysklubi (3.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (3.0 mailia), Leikkikenttä (lähellä), Scuba Sukellus (3.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia), Vesihiihto (lähistöllä), Surfaus (lähellä),
Lentokenttä
Bangkok International - (106 mailia - 170 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotoa Sigma Resort Clubissa (Etelä-Pattaya)

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Sigma Resort Club (Etelä-Pattaya), sinulle taataan vuotuinen poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sigma Resort Club (Etelä-Pattaya) ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Sigma Resort Clubin (Etelä-Pattaya) kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Sigma Resort Clubissa (Etelä-Pattaya)

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sigma Resort Clubin (Etelä-Pattaya) kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Sigma Resort Clubin (Etelä-Pattaya) kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sigma Resort Clubin (Etelä-Pattaya) käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahalla, joka talletetaan luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.