Kuva Shell Vacations Clubissa osoitteessa Whispering Woods II
Kuva Shell Vacations Clubissa osoitteessa Whispering Woods II
Kuva Shell Vacations Clubissa osoitteessa Whispering Woods II
Kuva Shell Vacations Clubissa osoitteessa Whispering Woods II
Kuva Shell Vacations Clubissa osoitteessa Whispering Woods II

Osoite: 67800 E. Nicklaus Way, Welches, OR, 97067, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvacationsclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Shell Vacations Clubissa Whispering Woods II: ssä? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shell Vacations Club klo Whispering Woods II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shellin lomakeskuksen Whispering Woods II -palveluissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Kuntosali, Golf, Vammaiset yksiköt, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (25.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Maastohiihto (10.0 mailia), Laskettelu (15.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (1.0 mailia), Terveysklubi (2.0 mailia) 20.0 mailia), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Hiihtokoulu (15.0 mailia), Tuuli Surfing (45.0 mailia)
Lentokenttä
Portland - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantaina

Nauti kotoa kotikokemuksesta Shellin lomakeskuksessa osoitteessa Whispering Woods II

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Shell Vacations Clubissa Whispering Woods II: ssä, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell-lomakylpylä Whispering Woods II: ssa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Shell Vacations Clubilla Whispering Woods II: ssä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Shell Vacations Clubissa Whispering Woodsissa II

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Clubin myymisestä Whispering Woods II: n kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Shell Vacations Clubilla Whispering Woods II: ssä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Shellin lomaketjun käyttäminen Whispering Woods II: ssa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.