Kuva Shell Vacations Clubista Kona Coast Resort II: lla
Kuva Shell Vacations Clubista Kona Coast Resort II: lla
Kuva Shell Vacations Clubista Kona Coast Resort II: lla
Kuva Shell Vacations Clubista Kona Coast Resort II: lla
Kuva Shell Vacations Clubista Kona Coast Resort II: lla

Osoite: 78-6842 Alii Drive, Kailua-Kona, Havaiji, HI, 96740, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvactionsclub.com

Kiinnostaako kiinteistöjä myytäväksi ja vuokralla Shell Vacations Clubissa The Kona Coast Resort II: ssa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shellin loma-klubi Kona Coast Resort II: ssa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shell-lomakeskuksen Kona Coast Resort II -palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (1.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Kokoustilat (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä) , Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähietäisyydellä),
Lentokenttä
Keahole-Kona International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti kotoa kotikokemuksesta Shellin lomakylässä Kona Coast Resort II: ssa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shell-lomakeskuksessa Kona Coast Resort II: ssa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell-loma-klubi Kona Coast Resort II: lla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Shellin lomakeskuksessa Kona Coast Resort II: ssä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Shell Vacations Clubissa Kona Coast Resort II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Clubin myymisestä Kona Coast Resort II -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Shell Vacations Clubilla Kona Coast Resort II: ssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Shellin lomakylän käyttäminen Kona Coast Resort II: ssa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.