Kuva Shell Vacations Clubissa Donatellossa
Kuva Shell Vacations Clubissa Donatellossa
Kuva Shell Vacations Clubissa Donatellossa
Kuva Shell Vacations Clubissa Donatellossa
Kuva Shell Vacations Clubissa Donatellossa

Osoite: 501 Post St., San Francisco, CA, 94102, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvacationsclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Shell Vacations Club at The Donatellossa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shell Lomat-klubi Donatellossa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shell Loma-lomakeskuksessa The Donatellossa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraus, liikuntalaitteet, liikuntarajoitteiset henkilöt, kuntoklubi, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sauna, kylpylä,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Ostoskeskus (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
San Francisco - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti kotikokemuksesta Shell Vacations Clubissa The Donatellossa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shell Vacations Clubissa Donatellossa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell-lomakeskukset Donatellossa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Shell Vacations Club -yhtymään The Donatellolla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Shell Vacations Clubissa Donatellossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Clubin myymisestä Donatellon kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Shell Vacations Clubin Donatellossa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Donatellon Shell-lomakeskuksen käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.