Kuva yrityksestä Seawatch Landing
Kuva yrityksestä Seawatch Landing
Kuva yrityksestä Seawatch Landing
Kuva yrityksestä Seawatch Landing
Kuva yrityksestä Seawatch Landing

Osoite: 215 Atlantic Ave., Garden City Beach, SC, 29576, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ifb.com/sea-watch/sea-watch.htm

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Seawatch Landing? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Seawatch Landing kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Seawatch Landing Facilities

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Kuntosali, Kalastus, Hissi, Uima-allas, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Lähellä olevat veneet, Pelihuone (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä) ), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä), Tennis (4.0 mailia),
Lentokenttä
Myrtle Beach International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Seawatch Landingissä

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Seawatch Landing, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Seawatch Landing ennen ostamista

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Seawatch Landingin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Seawatch Landingissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Seawatch Landing -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Seawatch Landingin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Seawatch Landing voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.