Kuva yrityksestä Laugharne Park
Kuva yrityksestä Laugharne Park
Kuva yrityksestä Laugharne Park
Kuva yrityksestä Laugharne Park
Kuva yrityksestä Laugharne Park
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Laugharne Parkissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Laugharnen puisto kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Laugharne Parkin palvelut

Yksikkötyöt
Keittotilat (yksikköinä) - CD, DVD tai VCR (yksikköinä), Televisio (yksikköinä)
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge - Klubitalo - Viihde, Elokuvateatteri, Varustettu - Pesula - Leikkikenttä - Ravintola - Sauna tai höyrysauna - Uima-allas, Sisätilat - Tennis
Lähellä olevat palvelut
Ranta - Polkupyöräpolut - Vuokrattavana - Päivä Spa - Kalastus - Golf - Ruokakauppa / convenience store - Ratsastus
Lentokenttä
Cardiff - 70 Miles / 113 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Laugharne Parkissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Laugharne Parkista, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin, tarjoten ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Laugharne Park ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Laugharne Parkiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Laugharne Parkissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Laugharne Park -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Laugharne Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Laugharne Parkin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.