Kuva Seasons Holidays
Kuva Seasons Holidays
Kuva Seasons Holidays
Kuva Seasons Holidays
Kuva Seasons Holidays

Osoite: Seasons Holidays plc, Wynchgate House, Woodlands Lane, Bradley Stoke, BS32 4JT, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.seasonsholidays.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Seasons Holidays


Jotta osa-aikaisen Kokemus ero, mikä tarkoittaa, että et ole sidottu tiettyyn lomakeskukseen, valitse Seasons Holidays. Tämä on yksinomainen klubi, joka antaa sinulle pääsyn useille lomakohteille Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, joista suurin osa on pohjimmiltaan brittiläisiä tai irlantilaisia, ja ne kaikki ovat henkeäsalpaavia. Jäseneksi klubiin tarjoaa sinulle paitsi tietoturvan siitä, että olet jo investoinut lomaasi tulevina vuosina, mutta myös vapauden ja joustavuuden valita, mihin haluat mennä, mikä on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka Haluavat tutustua luksusta tukikohtaan.

Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen Seasons Holidays, ei vain siksi, että tähtien keinona paikkoja, kuten Bath, Cornwall ja Lake District (vain muutamia), mutta myös niiden kansainvälisten lomakohteiden ja loputtomien vaihto-mahdollisuuksien takia. Jos haluat tutustua kauempaa kuin Iso-Britannia ja Irlanti, valitse kohteista Karibialla, Amerikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueelta. Voit myös käyttää lomakohteita eri puolilla maailmaa pankkimarkkinoilla ja vaihtamalla eri vaihto-yhtiöiden kautta. Vapaus ja valinta ovat molemmat täysin sinun.

Ostaminen Seasons Holidays aikamateriaali

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Season Holidays Holidays ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Seasons Holidaysin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Seasons Holidaysissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Seasons Holidays -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Seasons Holidaysin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Seasons Holidays voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin rahasuorituksiin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.