Kuva yrityksestä Club Tahiti ja Club Tahiti II
Kuva yrityksestä Club Tahiti ja Club Tahiti II
Kuva yrityksestä Club Tahiti ja Club Tahiti II
Kuva yrityksestä Club Tahiti ja Club Tahiti II
Kuva yrityksestä Club Tahiti ja Club Tahiti II

Osoite: Calle Isla de Lobos 12, Costa Teguise, Lanzarote, ESPANJA, 35509,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.seasonsholidays.com

Kiinnostaako Club Tahiti ja Club Tahiti II myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Tahiti ja Club Tahiti II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Club Tahitissa ja Club Tahiti II: ssa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Tahiti ja Club Tahiti II, saat takuun joka vuosi. Siitä tulee nopeasti koti kotoa ja se tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Tahiti ja Club Tahiti II ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Tahitin ja Club Tahiti II: n kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Club Tahitissa ja Club Tahiti II: ssa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Tahitin ja Club Tahiti II -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Club Tahitin ja Club Tahiti II: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Tahitin ja Club Tahiti II: n käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.