Kuva yrityksestä Santa Barbara Golf & Ocean Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Santa Barbara Golf & Ocean Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Santa Barbara Golf & Ocean Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Santa Barbara Golf & Ocean Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Santa Barbara Golf & Ocean Club kirjoittanut: Diamond Resorts

Osoite: Av. del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resortsin myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä


Trip Advisorsin voittaja 2014 Excellence Certificate ja RCI Gold Crown Travel and Leisure -ryhmä ovat ylpeitä voidakseen tarjota osa-aikaisen Jälleenmyynti Santa Barbara Golf ja Ocean Clubissa. Löytyi vuonna Espanjan Teneriffa Tämä keino tekee upeasta päästä pois. Lomakeskus löytyy houkuttelevista maisemista ja kauniista kukkapuutarhoista. Tämän perheystävällisen lomakeskuksen asiakkaat voivat tehdä mitä tahansa, kun he voivat käyttää kuntokeskusta, rentoutua porealtaassa, käyttää saunaa tai pulahtaa suuressa uima-altaassa. Santa Barbaran golf- ja Ocean Club -hotellin vieraat voivat jopa käyttää aurinkotuoleja ja nauttia drinkin allasbaarissa, josta on näköala merelle. Golfin harrastajille pitäisi olla tyytyväisiä golfkenttä, vaikka on suositeltavaa tehdä ennen varauksia välttää pettymys. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat käyttää viheriöä tai ajoväylää.

Lähistöllä olevat aktiviteetit Santa Barbara Golf ja Ocean Clubiin kuuluvat sukellusvene, golfkentät, quad-pyöräily, sukellus, kalastus ja markkinat. Omistajat voivat nauttia jopa Reserva Ambiental de San Blasin luonnonsuojelualueesta. Lähistöllä on myös useita baareja ja klubeja, jotka tekevät aktiivisesta yöelämästä.

Myyntipinta-aika Santa Barbara Golf ja Ocean Clubissa on monenlaisia ​​studio-, makuuhuone-, kahden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Studio-huoneistot ovat ilmastoituja, ja niissä on tilava kylpyhuone, keittiö, taulu-tv ja parivuode. Studio-huoneistoihin kuuluu kaikki yksittäiset parvekkeet, joista on tyypillisesti näkymät merelle. Yhden makuuhuoneen huoneissa on king-vuode ja vuodesohva vieraille tilavassa oleskelutilassa. Santa Barbara Golf ja Ocean Club -huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, jotka eivät ole vain tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, mutta niissä on myös kaksi kylpyhuonetta, jotka tekevät helpon elämisen samalla kun nautit osa-aikaisen. Kahden makuuhuoneen huoneissa on parveke joissakin majoitustiloissa, kahden hengen vuodesohva, king-vuode makuuhuoneessa ja kaksi erillistä vuodetta toisessa makuuhuoneessa. Kaikissa kolmen makuuhuoneen huoneistoissa on parveke.

Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resorts Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Handicapped-yksikkö, Hissi, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia) , Tennis (lähistöllä), vesihiihto (6.0 mailia), tuuli Surfing (9.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resortsin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resorts ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin Santa Barbara Golf & Ocean Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resortsissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resorts -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, kun pyritään myymään aikaosuuksia Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin Santa Barbara Golf & Ocean Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.