Kuva Santa Barbara Golf & Ocean Club
Kuva Santa Barbara Golf & Ocean Club
Kuva Santa Barbara Golf & Ocean Club
Kuva Santa Barbara Golf & Ocean Club
Kuva Santa Barbara Golf & Ocean Club

Osoite: Av. del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Santa Barbara Golf & Ocean Clubilla


Trip Advisorsin voittaja 2014 Excellence Certificate ja RCI Gold Crown Travel and Leisure -ryhmä ovat ylpeitä voidakseen tarjota osa-aikaisen Jälleenmyynti Santa Barbara Golf ja Ocean Clubissa. Löytyi vuonna Espanjan Teneriffa Tämä keino tekee upeasta päästä pois. Lomakeskus löytyy houkuttelevista maisemista ja kauniista kukkapuutarhoista. Tämän perheystävällisen lomakeskuksen asiakkaat voivat tehdä mitä tahansa, kun he voivat käyttää kuntokeskusta, rentoutua porealtaassa, käyttää saunaa tai pulahtaa suuressa uima-altaassa. Santa Barbaran golf- ja Ocean Club -hotellin vieraat voivat jopa käyttää aurinkotuoleja ja nauttia drinkin allasbaarissa, josta on näköala merelle. Golfin harrastajille pitäisi olla tyytyväisiä golfkenttä, vaikka on suositeltavaa tehdä ennen varauksia välttää pettymys. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat käyttää viheriöä tai ajoväylää.

Lähistöllä olevat aktiviteetit Santa Barbara Golf ja Ocean Clubiin kuuluvat sukellusvene, golfkentät, quad-pyöräily, sukellus, kalastus ja markkinat. Omistajat voivat nauttia jopa Reserva Ambiental de San Blasin luonnonsuojelualueesta. Lähistöllä on myös useita baareja ja klubeja, jotka tekevät aktiivisesta yöelämästä.

Myyntipinta-aika Santa Barbara Golf ja Ocean Clubissa on monenlaisia ​​studio-, makuuhuone-, kahden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Studio-huoneistot ovat ilmastoituja, ja niissä on tilava kylpyhuone, keittiö, taulu-tv ja parivuode. Studio-huoneistoihin kuuluu kaikki yksittäiset parvekkeet, joista on tyypillisesti näkymät merelle. Yhden makuuhuoneen huoneissa on king-vuode ja vuodesohva vieraille tilavassa oleskelutilassa. Santa Barbara Golf ja Ocean Club -huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, jotka eivät ole vain tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, mutta niissä on myös kaksi kylpyhuonetta, jotka tekevät helpon elämisen samalla kun nautit osa-aikaisen. Kahden makuuhuoneen huoneissa on parveke joissakin majoitustiloissa, kahden hengen vuodesohva, king-vuode makuuhuoneessa ja kaksi erillistä vuodetta toisessa makuuhuoneessa. Kaikissa kolmen makuuhuoneen huoneistoissa on parveke.

Santa Barbara Golf & Ocean Club -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Handicapped-yksikkö, Hissi, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia) , Tennis (lähistöllä), vesihiihto (6.0 mailia), tuuli Surfing (9.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Santa Barbara Golf & Ocean Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Santa Barbara Golf & Ocean Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Santa Barbaran Golf & Ocean Clubille, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Santa Barbara Golf & Ocean Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Santa Barbara Golf & Ocean Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyrittiin myymään aikaosuuksia Santa Barbara Golf & Ocean Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Santa Barbara Golf & Ocean Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.