Kuva Samudra Retreat Samui
Kuva Samudra Retreat Samui
Kuva Samudra Retreat Samui
Kuva Samudra Retreat Samui
Kuva Samudra Retreat Samui

Osoite: 24 / 73 M. 5 Choeng Monin ranta, Boh Pud, Koh Samui, Surat Thani, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.samuipeninsula.net

Kiinnostaako The Samudra Retreat Samui myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Thaimaasta on tullut suosittu matkailukohde viime vuosina, mutta se ei ole missään tapauksessa heikentänyt kokemusta. Koh Samui on upea, jossa valaistu palmuja, kultaisia ​​hiekkarantoja, kirkkaita vesiä ja tuoreita kookospähkinöitä. Jotta lopullinen eksoottinen loma ulkomaille, on vaikea voittaa. osa-aikaisen Samudra Retreat Samui on hyvä loma-investointi, sillä maa menee lujasta voimasta.

Tuoreet, lämpimät vedet edistävät snorklausta, joten voit katsella värikkäitä kaloja tikkailla korallien ja anemonien läpi. Ne, jotka haluavat päästä lähemmäksi, voivat varata päiväretken hämmästyttävä Mu Ko Ang Thongin kansallispuistoon, jossa on mahdollista nähdä kalat lasipohjaisen veneen mukavuudesta, jos he eivät halua päästä veteen.

Samudra Retreat Samui on loistava valinta kotisi poissa kotoa, jossa on ulkouima-allas, viihde paikan päällä ja lastenhoitopalvelu. Tämä tarkoittaa, että lapset voivat huolehtia, kun aikuiset tutkivat joitain Koh Samuin kasvanutta viihdettä tärkeimmillä nauhoilla. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat tätä räikeää yöelämää ja olet varma, että sinä myös. On ehdottomasti kokea ainakin kerran!

Samudra Retreat Samui -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi, Autovuokraamot, Lastenhoitopalvelut, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Vene Marina / Launching, Klubitalo, Ruoanlaitto, Päivähoito, Viihde, Elävä, Harjoitus, Varustettu, Lukittu, Ravintola, Uima-allas, Ulkoilu, Televisio
Lomakeskus
Ranta paikalla
Uima-allas ulkona
Lasten allas
Vesiurheilu
Elävää musiikkia ja viihdettä
Kuntokeskus ja kuntokeskus
Ayurvedinen thai-hieronta ja terveyskylpylä
Snorkkelisukellus
Baby Sitting -palvelu
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Kalastus, Golf, Päivittäistavarakauppa / ratsastus, Purjehdus / Vuokrattavana, Sukellus, Tennis, Vesihiihto
Lentokenttä
Bangkok / BKK8 Miles / 13 KM
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa Samudra Retreat Samui aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Samudra Retreat Samui ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Samudra Retreat Samuin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Samudra Retreat Samussa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Samudra Retreat Samui -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Samudra Retreat Samuin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Samudra Retreat Samui voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.